dilluns, 8 d’octubre del 2012

ELS COSTUMS CANVIEN...



Avui en dia vivim en una societat basada en l'intercanvi d'informació i comunicació. Les noves tecnologies són el motor i el factor de canvis a escala mundial, canvis que afecten a les relacions interpersonals, a les nostres maneres de comunicar-nos i l'estil en el que ho fem.

L'ús de la tecnologia ens caracteritza com a humans, un clar exemple en el que la societat i la tecnologia no estan separades, estan interconnectades.


                        " La divisió entre tecnologia, cultura i societat és artificial".


A partir de les noves tecnologies, aconseguim sortejar distàncies, establir vincles amb allò que és llunyà, però a vegades descuidem el que tenim més proper.







Aquesta situació que us hem plantejat, us resulta familiar? Com creieu que seguirà evolucionant? 

8 comentaris:

  1. Molt bon vídeo, dona que pensar... Gràcies.

    ResponElimina
  2. A nosaltres també ens ha agradat molt el vídeo i ens hem identificat moltíssim.
    Esta clar que això seguirà evolucionant però millor anar-ho descobrint a poc a poc, no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tota la raó ! Gràcies també per la vostra aportació !

      Elimina
  3. Un vídeo molt original i alhora molt real. Ens fa obrir els ulls i ser concients de la realitat que tenim al voltant. Un blog molt interessant, seguiu així!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per la vostra aportació, amb aquest video volem mostrar la realitat que ens envolta. Evolucionem de manera molt favorable però a vegades ens oblidem de la importància de la comunicació tradicional, que cada vegada més s'està apagant.

      Elimina
  4. Ens ha agradat molt aquest vídeo, malauradament reflecteix tal qual la societat actual... Nosaltres desitjaríem que tot això canvies i que la gent no depengues d'una maquina per comunicar-se si no és en un cas d'urgència, ja que avui en dia si quedes amb els amics 3 de cada 5 es passen el 50% d'estona que esteu junts enganxats al mòbil... Esperem que això en un futur pugui canviar.

    El nostre blog: http://somnisescrits5.blogspot.com.es/ també parla sobre les noves tecnologies però mes relacionades en el tema educatiu, us agrairíem que hi entréssiu a fer un cop d'ull i que ens deixéssiu algun comentari, moltíssimes gràcies!

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies pel comentari, nosaltres com a joves us donem tota la raó en que el 50% del temps que passem amb els nostres amics aquests estan pendents del que els hi expliquen altres des del mòbil.
    Cada cop són més els nois/es que a temprana edat ja tenem un mòbil ple d' aplicacions les quals fan que la comunicació am la resta de la gent, amb la família,etc. sigui escassa.

    ResponElimina