dimarts, 16 d’octubre del 2012

HA ARRIBAT LA PISSARRA DIGITAL A LES AULES!!!



I què és la pissarra digital us preguntareu?


Doncs és una pissarra de superfície llisa i dura, normalment sensible al tacte on s’hi troba connectat un ordinador, en la què l’informació d’aquest es veu projectada damunt aquesta taula tàctil.

En ella s’hi pot treballar tal i com ho fas amb el teu ordinador, és a dir, escriure un text, guardar-lo, imprimir-lo i fins i tot enviar-lo per correu electrònic. Per a controlar-la cal utilitzar un bolígraf específic per aquesta pissarra o bé els dits de la teva mà.

L’arribada d’aquesta pissarra a l’aula obra una finestra al món d’innovació, de coneixement d’Internet i de comunicació entre el professor i l’alumne. Es van renovant els processos d’ensenyament i aprenentatge, els alumnes i professors estan més motivats i interessats per les assignatures que se’ls presenten i sovint mostren un paper més actiu a classe la qual cosa fa que el mestre augmenti la seva autoestima.







Penseu què és una bona eina per a l’aprenentatge i motivació dels alumnes?

4 comentaris:

  1. Està clar que si, és el futur i és el que hem d'aprendre.

    ResponElimina
  2. Gràcies per la vostra aportació,i no oblideu a escriure i compartir els vostres somnis amb nosaltres!

    ResponElimina
  3. Pensem que sí, que pot ser una molt bona eina, ja que disposa de molts recursos i sobretot pot ser molt motivadora pels alumnes, i que els alumnes estiguin motivats és molt important!

    ResponElimina
  4. Totalment dacord! És una eina engrescadora i motivadora pels alumnes i professors.

    Gràcies pel vostre comentari :)

    ResponElimina