dilluns, 22 d’octubre del 2012

PROJECTE FINAL

Després d'haver compartit amb vosaltres diverses entrades sobre el ciberassetjament, volem compartir el nostre interès en aquest àmbit explicant-vos de manera visual i entenadora per als nens i nenes una de les possibles situacions que es poden donar a l'aula: EL BULLYING

Cada vegada més, aquest problema és fa present en el dia a dia en l'entorn escolar. Des de ben petits, els nens i nenes seleccionen qui volen tenir al seu costat i qui no, i això provoca que molts d'ells se sentin desplaçats i marginats de la resta dels companys. 

En el nostre projecte fem referència a aquesta situació a partir d'un conte, ideat per nosaltres, on tenim per objectiu principal, fer arribar als nens i nenes un problema que de ben segur tenen present en el seu dia a dia a l'escola, i millorar la comprensió lingüística i audiovisual.  

Per fer difusió del nostre projecte hem creat un póster per penjar a la classe i així un cop treballada l'activitat de comprensió, tinguin present el conte i la finalitat moral d'aquest durant el curs. 



CONTE:






Us presentem els personatges del conte: 


En Dic
La ratlles


La Pelusa


En Larry
Professor Mussol 



3 comentaris:

  1. Molt bo, i molt currat, ens ha agradat molt!!! Gràcies

    ResponElimina
  2. Ens al·legrem molt que us hagi agradat! Moltes gràcies!! :)

    ResponElimina
  3. Un exercici molt original per explicar el tema del bulling. Bona feina!

    ResponElimina